Snart är de första mars

om ca en timme, över fyra månader har jag vart i filippinerna mestadels på kobben som mats gillar att kalla det.
Men på tisdag så lämnar jag kobben för lite mera backpacking runt cebu, bantanyan och kanske bohol, de visar sig. Ska först klara av den oändliga bussresan ner till ILO ILO! Jag ska äta på donken och gå på bio!!!!

annars så har de hänt en väldansmassa men egentligen ingenting, skulle ju kunna skriva ner allt men ni skulle ändå inte hänga med i alla namn osv.

Imorgon ska ja till Caticlan för att kitesurfa hela förmiddagen och eftermiddagen, sova över för att sen kitesurfa HELA MÅNDAGEN! så de blir en rolig träningsvärk man har på den ovannämda bussresan.

Resan börjar närma sig sitt slut! Fast ja har fått två frestande jobberbjudanden på andra ställen. Well de första är Norge, svalborg, NORDPOLEN! Snökiteing och en massa pengar!

eller barjobb i Australien, Vatten kitesurfing! Hmmm.....

men silja väntar ju på att jag ska komma tillbaka till dom, men kanske inte lika länge den här gången ?!?!

sen i november så har jag ju jobb i Tanzania Afrika om ja vill, Vilket ja känner att jag iaf måste åka dit och kolla upp, har ju ändå inte vart i afrika ännu.

nee nu ska ja äta lite naan bröd och sen väntar bingen och film för kvällen. Så spenderar ja min lördagkväll medans ni andra säkert e apfulla om några timmar nånstans. Som de flesta på den här ön är!

Fyller pappa år den 3e eller den 6e mars? kommer fan aldrig ihåg hur det är.

Godnatt från framtiden

no one want to leave, no one want's to say goodbye

säsonger suger!

mår bra, trivs. tillbaka till verkligheten snart, eller till jobb. min verklighet är lite annorlunda nu kan man säga.


fem jävla dar.

seco island imorgon bitti. kite safari.

världen snurrar olika.


u have to live on the edge. it's not enough space for everyone


malumpati

Idag är de typ onsdag. har kitesurfat idag. :) för nu har vi massa vind igen.

igår var de en otroligt intressant dag, förnya visum, 2 timmar på emmigration, sen hmm lite sol och sen tjejkväll ala red pirates. va en lugn kväll men rolig.
sen hem och krypa ner i sängen.

måndagen va helt totalt vindlös så vi tog en dagtrip to malumpati. Sk vattenfall, haha inte direkt men de är sötvatten och iskallt och som en stor utomhuspool och fyra små vattenfall som man ändå kan ha roligt i. va en bra dag men lång. va bjuden på ett bröllop som ja skippa samma dag. va på tok för trött


så nu e de dax att städa upp den oändliga röran som uppstår varje morgon i vårt rum! Värdelöst!

annars så har ja äntligen mailat resebyrån om flightdatum hem, så de börjar närma sig. KASST!

och för dom som känner sig generösa kan ju alltid sätta in några slantar på mitt personkonto (kontakta bloggare för mer information)

Kvalite!

Life is......

Life is an opportunity, benefit from it.


Life is beauty, admire it.


Life is a dream, realize it.


Life is a challenge, meet it.


Life is a duty, complete it.


Life is a game, play it.


Life is a promise, fulfill it.


Life is sorrow, overcome it.


Life is a song, sing it.


Life is a struggle, accept it.


Life is a tragedy, confront it.


Life is an adventure, dare it.


Life is luck, make it.


Life is too precious, do not destroy it.


Life is life, fight for it.

Hon var ju rätt klok hon den dära mother teresa! Kvalite


ppuuhh

snöskottning ? har ni hört på maken vilket trams. Men du mats, jag kan erbjuda dig ett liknande jobb här nere om du känner för de, vi har nämligen 200 sandsäckar att skyffla sand in i imorgon bitti klockan 08.00! Låter som en spännande dag va?Idag har jag ätit äckligt kött, Canadian steak! ÖÖÖ?? marinad? smakar ju absolut ingenting när man bara grillar köttet rakt av, och serverar det med sallad och potatis! För engångskull, gratis e inte alltid gott. men whata hell.

middag nr ett var följd av en annan middag som va godare, grillade tigerräkor och sallad samt vitlöksbröd, ja menar nu börjar de ju likna nått iaf, och detta va med gratis så, joo gratis är gott väger upp igen.

middag nr 2 var följt av lite poker, vilket jag inte vann, men ja kom två iaf. nu ska ja sova för jag ska upp på boarden imorgon bitti, och inte att glömma, full moon imorgon, hela ön firar såklart. Fest!

godnatt

så vem översätter

börjar bli drygt att skriva två bloggar. krumf en för dom som inte kan läsa på engelska och en för dom som inte kan läsa på svenska. räcker de inte med att skriva en så kan datorn översätta atomatiskt! såklart finns de sånna program men dom som e gratis suger och dom som e super bra kostar för mycket, och att skicka de till någon jäkla översättare kostar med för mycket, fast å andra sidan så missar man ju en del utav feelingen samt slang när man bara översätter rakt av.

så vem kom först hönan eller ägget?


blev inte någon lektion idag heller! VA! de va pissväder när ja vakna imorse, slira ut och såklart det regnar, så vi ska testa imorgon igen. Hoppas på får se inge regn, för de har vart blåsigt kallt med regn idag, som en typisk svensk tidig höstdag. Blääää! fast å andra sidan skönt, fick lite gjort idag. tvätt m.m

på torsdag blir de manila! Hej va de går, många överraskningar väntar.

byta flight ? flyga ut från bangkok den 20 april is för manila och spendera ca 20 dagar i thailand? räcker min sista budget? eller vill ja hem tidigare ? värt att lura på en stund!

Nu ska ja prata vidare med stacy som e en hyyyyvens kille.

chill out lounge!

Känner lite hemlängtan

borde kanske lägga ner facebook, blir lätt deppig när man läser om hur mina kära flickor lever vidare och jag sitter på andra sidan jorden och försöker lista ut vad dom håller på med?! jag vill ju med veta. fan

annars.....var en låååååång dag, utan vind  och jag som skulle ha lektion! men en dagstrip till pukabeach. nice me like en trevlig tripp.mr skruff.
minnen.


nu till annat, jag ska upp och ha lektion klockan 8.00 imorgon. hon e typ elva nu och dagen har bestått av mycket flängande. film sen sova. saknar s tror jag, joo de gör jag nog.


saknar mamma och mats med dock. vardagsrummet, slö tvtittande med mats, mammas mat. slödagar hemma helt enkelt. ett kylskåp med innehåll av allt du är sugen på för stunden för mamma alltid vet vad hon ska köpa, jag med datorn i knät i vardagsrummet, alla tittar på tv, umgås. stunderna e få men det är alltid dom jag minns som familjestunder. cheers

Dagen Då!

dagen då jag blev överraskad!
dagen då jag visste att något förändrades!
dagen jag visste att något var rätt!
dagen jag visste att jag kunde!
dagen jag visste att det var jag och ingen annan!
dagen jag var säker nog!
dagen jag tvivlade med gick ändå!
dagen jag insåg var mina älskade stod!


Jag vet att jag blev förälskad i en sak idag, en sak som jag tvivlade länge, men glädjen i den idag var så konstig men ändå så värdefull, en dröm behöver inte från och med idag vara en dröm någon mer, drömmen som kan bli verklighet.

Hemma är det hem som man väljer att kalla hemma.

2 veckor

av frihet ser jag framför mig, och ensamhet, S har åkt till Deat för en kitesurfingtävling,


Jag har ännu inte några planer på att komma hem, Även fast ja numera lever på mina besparingar men jag känner att jag inte riktigt är klar här ännu. men i slutet av feb ska ja börja planera min hemresa bättre. Så annika ja lovar att berätta för dig så fort jag vet.


Annars så åker jag till Tanzania Afrika i november/december så det blir hem och jobba som en galning igen.

Andra planer för sommaren förutom att jobba som en galning är att försöka klämma in Kazantip i ugraina en vecka

Så jag hoppar på supermycket jobb i vår/sommar/höst för nästa vinter kommer bli oslagbart.


och johanna, Ja vet att du är på jobb och har fullt upp men jag vill verkligen prata med dig, så nu är de du miss sjöberg som hör av dig till mig när du klivit av båtfan!!

RSS 2.0